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Questions and Answers 

 
For OG&E’s 2026 Bridge Capacity RFP & 

2027-2028 Bridge Capacity RFP 

 

   
 

Question #1 

Will the slide deck for the technical conference be made available to attendees after today’s meeting? 

A: Yes, the slides will be posted to the RFP website. 

 

Question #2 

Could you please direct me to where the presentation PPTs from all three of these RFP technical conferences 
could be found? 

A: Slides from the RFP Technical Conferences will be posted on the RFP website:  
https://www.oge.com/wps/portal/ord/who-we-
are/supplierscontractors/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8zijTxczDy83A38DcL8XQwCjY3MLYLDvI
wNfIz1wwkpiAJKG-
AAjgZA_VGElBTkRhikOyoqAgDHMMn5/dz/d5/L2dJQSEvUUt3QS80TmxFL1o2XzJIRDZISkcwTzhWQUQwUT
M2Nk9JOVAyRzQz/  

 

Question #3 

On the NOI form, please explain what is meant by (MWac). 

A:  MWac is intended to indicate the amount of Deliverable Capacity from the resource to SPP.  Please 
refer to the most recent SPP Deliverability Study Result that identifies the maximum available Deliverable 
Capacity.    

 

Question #4 

Are there circumstances where a bidder can pull, modify their offer?  For example, if something occurs 
between the offer due date and November 30th causing the MWs from a resource to no longer be available or if 
a bid is selected but the parties cannot find agreement to credit or confirmation agreement terms.  

A:  Bidders may withdraw an offer at any time in the RFP process.  For Bids not withdrawn, negotiation of 
agreement terms will occur in the period following selection of Bids.  Section 2.3 and Appendix D of the RFP 
state that "Bids shall be considered as irrevocable and may not be modified, except as agreed upon in mutual 
negotiations between the Bidder and OG&E in the post evaluation period."  Modification of Bids is addressed 
by the Oklahoma Corporation Commission's Competitive Procurement Rules in OAC 165:35-34-3 (d) (2), “No 
bidder shall be permitted to unilaterally submit a refreshed bid unless all bidders are given a meaningful 
opportunity to submit a refreshed bid as a result of some material, documented change."  At this time, OG&E 
does not anticipate allowing modification of Bids in this RFP process.   
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Question #5 

Do Bidders need to use the OG&E provided CPA Form Agreement [ISDA Schedule and Confirmation] or is it 
acceptable to refer to a different form of agreement and draft additional confirmation? 

A:  OG&E requests all Bidders to redline the provided ISDA Schedule and Confirmation Form CPA.  
OG&E will analyze all Bids as defined in Section 3 using the same Form CPA.  Bidder(s) may use a different 
form of agreement with additional confirmation (if needed), provided that their Bid is selected as a winning Bid 
post OG&E's analysis. 

 


